Onlineforløb

Internettet er blevet en naturlig del af vores hverdag. Vi køber ting og sager, betaler regninger, læser, uddanner os, etablerer og vedligeholder kontakten med mennesker i vores liv, hører musik, googler sundhedsinformation, booker rejser og møder psykolog, læge eller præst. Listen kunne gøres længere, men pointen er at vi følger nettet og nettet følger os fra vugge til grav.

Den første onlineklinik dukket op i USA 1993. Selvom Danmark har været langsom til at tilbyde E-terapi er det sket en eksplosiv udvikling i vores land over de sidste par år. 

Psykologonline har eksisteret siden 2010 og er en af Danmarks aller første onlineklinikker. Læs mere her:

https://www.psykologonline.net/psykologonline-tilbyder/terapi/

Mange mennesker har gennem årene oprettet sig som bruger og booket tider for videosamtale, chat eller mail. Erfaringene og tilbagemeldingerne er gode og i overensstemmelse med forskning der viser at terapi på nettet kan være lige virksomt som terapi ansigt til ansigt. 

Psykologonline tager selvfølgelig vare på din sikkerhed. All kommunikation er krypteret, så du kan være tryg på at "døren er lukket og ingen hører, hvad vi snakker om". Vil du læse mere om sikkerheden følg linket her:

 https://www.psykologonline.net/information/sikkerhed/

Vær opmærksom på at du ikke kan bruge din lægehenvisning eller sundhedsforsikring, hvis du vælger et onlineforløb. Har du nogle spørgsmål er du altid velkommen til at tage kontakt.