Privatlivspolitikken

Nu er min privatlivspolitik lagt op på hjemmesiden. Klik ind under fanebladet Praktiske forhold, scroll lidt ned på siden og selvom det kan være kedelig at læse, så er det nødvendig at læse den når du aftaler tider med en psykolog.

Privatlivspolitikken

Det er travle tider for øjeblikket. Vi skal alle dygtiggøre os i at anvende og håndtere persondata i overoverensstemmelse med den nye dataforodningen. Lige nu sidder jeg og ærgrer mig fordi hele mit skrevne dokument er væk. Nu skal det gendannes og forhåbentligvis kommer det ind på siden så hurtig som mulig. Jeg tror jeg går ud i solen og nyder dagen. God weekend der ude. 

Jeg kan nu tage i mod personer med en lægehenvisning

Hvis du i samarbejde med din læge har vurderet, at der er brug for psykologssamtaler kan du få en  henvisning.

Du kan selv vælge den psykolog du gerne vil snakke med, men husk at være opmærksom på om psykologen er med i overenskomsten (ydernummer) 

Fra 1. juli 2017 kan jeg tage i mod personer med en lægehenvisning.

 

Du er velkommen til at ringe på mobil: 40273391 og tager jeg ikke telefonen ringer jeg dig op så hurtig som muligt. 

 

 

Børneportalen er en ny hjemmeside for børn der har spørgsmål om sine rettigheder og information om hvor de kan henvende sig hvis de får brug for hjælp. Portalen tilbyder både gratis telefonrådgivning og en chat-tjeneste.

Siden tilbyder råd og vejledning vedrørende mange forskelige problemstillinger. Jeg synes den ser rigtig god ud, og deler den derfor med jer der ude.

Ønsker jer en god dag

Kit

Nyheder

Mobilen stjæler opmærksomheden

22/11 2012

Sociale media tager tid, og vi vil følge med i hvad der sker. Mange af os er på facebook, twitter, google+ og et tastetryk på mobilen så kan vi læse sidste nyt. Læs mere »

"Den blå ballon"

18/11 2012

Hvad gør du når dit barn bliver ked af det? Læs mere »

Spændende tider i Skagen

14/11 2012

Jeg blogger på Psykologonline, og vil rigtig gerne dele dagens blog med jer. Der fortæller jeg lidt om hvad hvorfor jeg valgte at etablere psyologonline og børne- og familieklinikken. Læs mere »

Reception 2. november 2012

04/11 2012

En stor dag :) Læs mere »

Børne- og familieklinikken er "født"

20/10 2012

I 14 år har jeg arbejdet i kommunal regi. Det har været 14 strålende år. Nu lukkes den dør, og jeg åbner den nye dør. Arbejdet med at etablere Børne- og familieklinikken og Psykologonline har været en spændende og lærerig periode, og som privatpraktiserende... Læs mere »