Privatlivspolitikken

Nu er min privatlivspolitik lagt op på hjemmesiden. Klik ind under fanebladet Praktiske forhold, scroll lidt ned på siden og selvom det kan være kedelig at læse, så er det nødvendig at læse den når du aftaler tider med en psykolog.

Privatlivspolitikken

Det er travle tider for øjeblikket. Vi skal alle dygtiggøre os i at anvende og håndtere persondata i overoverensstemmelse med den nye dataforodningen. Lige nu sidder jeg og ærgrer mig fordi hele mit skrevne dokument er væk. Nu skal det gendannes og forhåbentligvis kommer det ind på siden så hurtig som mulig. Jeg tror jeg går ud i solen og nyder dagen. God weekend der ude. 

Jeg kan nu tage i mod personer med en lægehenvisning

Hvis du i samarbejde med din læge har vurderet, at der er brug for psykologssamtaler kan du få en  henvisning.

Du kan selv vælge den psykolog du gerne vil snakke med, men husk at være opmærksom på om psykologen er med i overenskomsten (ydernummer) 

Fra 1. juli 2017 kan jeg tage i mod personer med en lægehenvisning.

 

Du er velkommen til at ringe på mobil: 40273391 og tager jeg ikke telefonen ringer jeg dig op så hurtig som muligt. 

 

 

Børneportalen er en ny hjemmeside for børn der har spørgsmål om sine rettigheder og information om hvor de kan henvende sig hvis de får brug for hjælp. Portalen tilbyder både gratis telefonrådgivning og en chat-tjeneste.

Siden tilbyder råd og vejledning vedrørende mange forskelige problemstillinger. Jeg synes den ser rigtig god ud, og deler den derfor med jer der ude.

Ønsker jer en god dag

Kit

Nyheder

Lektielæsning

11/02 2013

Lektier kan for mange familier blive dagens store skænderi Læs mere »

"Børn venter længere på hjælp"

16/01 2013

Overskriften kan idag læses i Nordjyske stiftstidende Læs mere »

Robuste børn er også robuste børn på nettet

15/01 2013

Børn i trivsel har ofte lært hvordan de skal takle mange af hverdagens udfordringer, og hvad de kan gøre hvis de oplever mobning og andre ubehageligheder på nettet. Læs mere »

Dygtige børn.....

10/01 2013

Forældre vil det bedste for sine børn, og det indbefatter gerne et håb om at børnene skal lykkes på skolen, i idrætten og blandt venner Læs mere »

Opbygge positive følelser

05/01 2013

Børn udvikler sig og lærer bedst når stemningen er god, og de er omgivet af gode ansigter. Læs mere »