Privatlivspolitikken

Nu er min privatlivspolitik lagt op på hjemmesiden. Klik ind under fanebladet Praktiske forhold, scroll lidt ned på siden og selvom det kan være kedelig at læse, så er det nødvendig at læse den når du aftaler tider med en psykolog.

Privatlivspolitikken

Det er travle tider for øjeblikket. Vi skal alle dygtiggøre os i at anvende og håndtere persondata i overoverensstemmelse med den nye dataforodningen. Lige nu sidder jeg og ærgrer mig fordi hele mit skrevne dokument er væk. Nu skal det gendannes og forhåbentligvis kommer det ind på siden så hurtig som mulig. Jeg tror jeg går ud i solen og nyder dagen. God weekend der ude. 

Jeg kan nu tage i mod personer med en lægehenvisning

Hvis du i samarbejde med din læge har vurderet, at der er brug for psykologssamtaler kan du få en  henvisning.

Du kan selv vælge den psykolog du gerne vil snakke med, men husk at være opmærksom på om psykologen er med i overenskomsten (ydernummer) 

Fra 1. juli 2017 kan jeg tage i mod personer med en lægehenvisning.

 

Du er velkommen til at ringe på mobil: 40273391 og tager jeg ikke telefonen ringer jeg dig op så hurtig som muligt. 

 

 

Børneportalen er en ny hjemmeside for børn der har spørgsmål om sine rettigheder og information om hvor de kan henvende sig hvis de får brug for hjælp. Portalen tilbyder både gratis telefonrådgivning og en chat-tjeneste.

Siden tilbyder råd og vejledning vedrørende mange forskelige problemstillinger. Jeg synes den ser rigtig god ud, og deler den derfor med jer der ude.

Ønsker jer en god dag

Kit

Nyheder

Videosamtale der du er

29/11 2014

Jeg tilbyder nu videosamtaler til travle børnefamilie over en sikker og fortrolig platfom. Vi kan snakke sammen der du er, hjemme i din egen stue Læs mere »

Børn rammet af angst

07/10 2014

SF vil foreslå at regeringen bevilger en god sum penge til børn der er rammet af angst og depression.  Læs mere »

Forældrerådgivning på nettet

03/05 2014

Mange familier har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen. Nogle vælger derfor rådgivning, og nogle vælger rådgivning på internettet. Læs mere »

Sundhedsforsikringer

06/12 2013

Forældre tegner sundhedforsikringer for sine børn. I media kan vi læse at flere og flere bruger sundhedforsikringerne når de har brug for hjælp til sig selv eller sine børn. Læs mere »

"Maksimaliseringsferie" eller "ferieparadisets langssomhed"

04/07 2013

Vi har så let for at tage stress og jobbet med på ferie.  Læs mere »